La 14a Fira Marítima de la Costa Daurada fa viure la nàutica des de totes les seves vessants

El Club Nàutic Cambrils ha acollit del 5 al 7 de maig la 14a Fira Marítima de la Costa Daurada. Tres jornades plenes d’activitats nàutiques. Esport, oci, últimes tecnologies en productes nàutics i divulgació han omplert les seves instal·lacions i han fet gaudir de valent als milers de visitants que hi han participat.

La 14a Fira Marítima de la Costa Daurada ha reunit a Cambrils una quarantena d’expositors amb un ampli i variat ventall d’oferta. Des d’embarcacions amb les últimes tecnologies, productes nàutics, vehicles elèctrics, esports nàutics, fins a gastronomia i artesania. Els milers de visitants que hi han passat des de divendres i fins diumenge han gaudit de valent a l’aigua i a terra.

Ha estat una edició en la qual s’ha prioritzat l’especialització i la innovació. La Fira, convertida en referent per a professionals del sector nàutic, ha comptat amb 18.000m2 destinats a l’exposició de novetats en el món de la nàutica, equipament, divulgació a més d’activitats d’oci.

Les embarcacions exposades han atret els més curiosos, així com els batejos de mar amb diferents modalitats aquàtiques o els vehicles elèctrics. De fet, l’oci sostenible ha estat un dels sectors que més s’ha potenciat enguany, així com concerts i activitats al volant del reciclatge i la cura del medi ambient.

Com cada any, la visita a l’helicòpter de Salvament Marítim o l’embarcació de la Guardia Civil han arrossegat centenars de visitants. El certamen també ha comptat amb la presència dels Mossos d’Esquadra, la Policia Local i Creu Roja per difondre la seva tasca.

La pesca i el xàrter han interessat a molts dels visitants, així com altres serveis lligats a la navegació.

Des de l’organització es fa un balanç positiu de la Fira, un certamen que ha estat acompanyat pel bon clima durant tot el cap de setmana. 

La 14a Fira Marítima de la Costa Daurada tancava portes ahir diumenge al vespre després de tres intensos dies respirant mar.

Podeu veure totes les fotos als nostres àlbums de Flickr.

Facebook Comments

Deixa un comentari