Joan Domingo, regatista del Club Nàutic Cambrils, vencedor del Gran Premi Masnou d’Optimist

El seu company d’equip, Iker Múgica, celebra la tercera posició en una competició en la qual hi ha pres part 161 regatistes de tot Catalunya. El Club Nàutic El Masnou ha organitzat aquesta regata N2 el cap de setmana del 20 i 21 de gener.

La meteorologia ha respectat els regatistes del Gran Premi Masnou d’Optimist, celebrat al Club Nàutic El Masnou. Es tractava de la quarta regata N2 de la temporada del Circuit Català de la classe Optimist i la primera de l’any puntuable pel rànquing català.

En ella hi prenien part 161 regatistes i el millor va ser Joan Domingo, regatista del Club Nàutic Cambrils, que pujava al pòdium diumenge per recollir el seu trofeu. Iker Múgica, company d’equip, es posicionava tercer i també pujava al pòdium per recollir el seu trofeu.

També hi va haver premi per a Damià Galcerà, primer sub11 i per a Martín Megía, tercer sub13. Recollia el seu trofeu Álvaro Sáez.

La resta d’equip cambrilenc el formavenManuel Alegret, Yago Alegret, Darío Alvaredo, Hugo Ambrojo, Bruno Compte, Arturo Conchillo, Cristina Guillén, Irene Isasa, Alexandre Martí, Marcel Martí, Oriol Pujol, Javier Megía, Sergi Muñoz, Santi Bes, Lucas Montiu, Adriana Penas, Álvaro Sáez, Carlota Sáez, Néstor Sáez i Ernest Sevil. Tots ells van estar acompanyats dels seus entrenadors Santi Alberto, Leandre Garcia, Oriol Oliva i Jan Urquizu.

L’expedició del CNCB celebra els bons resultats, que són gràcies al treball i directrius del seu equip tècnic, encapçalat per Aleix Monmany, responsable de la secció esportiva.

Facebook Comments

Deixa un comentari