El CNCB acull la Regata Cambrils a Bon Port

El Club Nàutic Cambrils acull els dies 18 i 19 de setembre la 15a edició de la Regata Cambrils a Bon Port. Més d’un centenar de regatistes formaran part d’aquesta tradicional cita que enguany, a més, és la segona prova puntuable N2 per al Circuit Català per a les classes Ilca 4, Ilca 6 i 420. Per als Optimist serà N3. Les inscripcions encara poden fer-se a la pàgina web del Club Nàutic Cambrils durant aquest divendres 17 de setembre. Poden accedir-hi a través d’aquest enllaç directe.

Hi haurà dos camps de regata, un per Ilca i 420 i l’altre per als Optimist. Les proves s’iniciaran dissabte al matí. Al finalitzar es servirà un àpat per als participants, entrenadors i l’organització.  Durant la jornada de diumenge es faran més proves i la competició finalitzarà amb l’entrega de premis a mitja tarda davant el Barlovento. Per part del CNCB hi participaran tots els regatistes del Club, entre ells Ricard Castellví, Món Cañellas i Santi Alberto.

Tot l’equip del CNCB treballa per garantir la seguretat de participants i assistents aplicant la normativa vigent que marquen les autoritats sanitàries. En l’edició de 2020, fins a 130 regatistes van participar a la Cambrils a Bon Port. Poden recuperar imatges de l’esdeveniment al nostre àlbum de FLICKR.

Facebook Comments

Deixa un comentari