Els socis i sòcies del CNCB avalen els comptes de 2022 i els projectes de millora de les infraestructures del Club

L’Assemblea General de socis i sòcies del Club Nàutic Cambrils es va celebrar dissabte 9 d’abril en format presencial a l’Hotel Sol Port i va reunir un ampli número d’assistents

L’Assemblea General Ordinària del Club Nàutic Cambrils ha donat llum verda al pressupost de 2022 per una àmplia majoria, més del 80% dels socis i sòcies participants. El CNCB ha tancat l’exercici de 2021amb un resultat positiu per cinquè any consecutiu i amb xifres positives pel que fa al moviment d’embarcacions constatant la represa de l’activitat després de l’aturada a causa dels efectes de la pandèmia.

Els comptes per 2022, superiors als 2,3 MEUR, preveuen inversions importants en obres i millores a les instal·lacions. De fet, els socis i sòcies del CNCB han avalat els projectes d’obres previstos dins el pla de millora i ampliació de les instal·lacions en els quals s’invertiran més d’1,2 MEUR. Entre les obres previstes per executar durant els propers dos anys hi ha nous edificis i espais socials que inclouen una piscina i la remodelació de l’actual servei de restauració Barlovento. A més, s’ha projectat un nou edifici que acollirà l’actual Escola de Vela del Club.

Precisament, al llarg de l’Assemblea s’hanposat de manifest les xifres de rècord d’alumnat assolides al llarg del darrer any amb més de 800 alumnes a l’Escola de Vela, a més dels prop de 2.400 alumnes que han format part del projecte Vela Escolar. Cal destacar també el més de mig miler d’alumnes que han passat per l’Acadèmia Nàutica, que manté les lliçons presencials i en línia, així com les classes teòriques i pràctiques al llarg de tot l’any.

La Junta Directiva del CNCB agraeix la participació dels socis i sòcies en l’Assemblea i manté el seu compromís de treball per oferir cada cop millors serveis i instal·lacions als membres de l’entitat. Per fer-ho, el president del CNCB, Ramon Vallverdú, ha assegurat que “es continuarà en el camí de la gestió professionalitzada, la sostenibilitat econòmica i el foment del coneixement de les activitats nàutiques, tres aspectes que contribueixen a situar el Club Nàutic Cambrils com una referència a la costa catalana i que són clau per assolir l’objectiu d’ampliar la massa  social del Club, posant al soci en el vèrtex de la gestió”.

L’Assemblea General Extraordinària del CNCB ha reunit un ampli númerode socis i sòcies a l’Hotel Sol Port de Cambrils, que prèviament han compartit un dinar amb els seus familiars a les instal·lacions del Club. La trobada ha estat possible gràcies a la feina i col·laboració de l’equip del Barlovento i de la Confraria de Pescadors de Cambrils.

Facebook Comments

Deixa un comentari