El CNCB construeix el nou edifici de la secció esportiva

Els treballs, inclosos a l’actual pla d’obres del Club Nàutic Cambrils, han arrencat aquesta segona quinzena de novembre i tenen un termini d’execució previst de cinc mesos. Amb aquest nou edifici s’avança en la millora de les instal·lacions i es reforça l’aposta per la secció esportiva del Club.

El Club Nàutic Cambrils començarà aquesta tardor la construcció del nou edifici de la secció esportiva de l’entitat. L’empresa Construnext serà l’encarregada de fer realitat el nou edifici, que acollirà aules, oficines, taller i magatzem; a més de nous mòduls de dutxes i serveis. L’edifici, de 96 m2, s’ubicarà entre l’esplanada actual de les instal·lacions de la secció esportiva i l’àrea del varador.

Les obres representen una inversió d’aproximadament 300.000€ i suposaran també la urbanització dels accessos a l’edifici. Està previst que els treballs, inclosos a l’actual pla d’obres del Club Nàutic Cambrils, arrenquin la segona quinzena de novembre i el termini d’execució de les mateixes sigui de cinc mesos. Mentre s’allarguin les obres, l’activitat habitual de les instal·lacions del Club i de la secció esportiva no es veurà afectada.

Amb aquest projecte, el Club Nàutic Cambrils avança en el seu pla de millora de les instal·lacions i de creixement. En aquesta línia, es referma l’aposta i suport a l’àrea esportiva del Club, amb un equipament que permetrà als i les regatistes i equip d’entrenadors comptar amb un espai adequat a les necessitats actuals de la secció. Ramon Vallverdú, president del CNCB, ha destacat “la importància de seguir fent passes endavant per assolir l’excel·lència en les nostres instal·lacions i oferir a la secció esportiva un espai on poder desenvolupar de la millor manera possible la seva feina diària”.

Els treballs començaran setmanes després de que el Club Nàutic Cambrils hagi acollit la Golden Coast Regatta, la seva primera competició internacional d’Optimist. La secció esportiva del CNCB compta actualment amb una cinquantena de regatistes.

Facebook Comments

Deixa un comentari