El CNCB convida a embarcar-se en un viatge per la història del Club a través de fotografies

La història del Club Nàutic Cambrils va començar a escriure’s als anys seixanta, ocupant un espai a la zona de serveis del port de Cambrils. Més de cinquanta anys després, els canvis i avenços són evidents però és important recordar el camí recorregut. Per aquest motiu, inaugurem l’espai “Quadern de Bitàcola” i ho fem amb una imatge de principis dels anys 60. En ella podem veure la zona on uns anys més tard es construiria l’edifici social i que en aquella època hi va albergar  el primer varador. Un espai  al qual els pescadors es referien com “el carro”.

Des d’avui mateix, a les xarxes socials del Club podreu viatjar en el temps a través d’imatges històriques de l’entitat. Us convidem a seguir al CNCB als seus perfils i a compartir les vostres imatges i records del Club Nàutic Cambrils amb nosaltres a través d’Instagram i Facebook.

A mesura que les anem recopilant i publicant, les deixarem també en un àlbum de Flickr a la vostra disposició en el següent enllaç per poder gaudir d’una exposició virtual en qualsevol moment.

Facebook Comments

Deixa un comentari