El CNCB posa en marxa el programa d’activitats d’estiu

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats

El Club Nàutic Cambrils dona el tret de sortida a la temporada d’estiu de 2022 amb l’inici d’activitat al Casal de Mar, els cursos d’estiu i l’obertura de la base nàutica.

Un estiu més, la base nàutica del CNCB s’instal·larà a la platja del Regueral de Cambrils oferint múltiples opcions per gaudir de les activitats aquàtiques a peu de platja. En aquest espai es podran practicar caiac, windsurf, paddle surf o la banana. A més, es manté una de les activitats que més interès va despertar el passat estiu, el Big SUP, una modalitat de paddle surf amb capacitat de fins a 7 persones. Algunes de les activitats, com el Windsurf o SUP, es poden realitzar també amb l’acompanyament d’un monitor experimentat. Es podran adquirir abonaments de 5 i 10 activitats de SUP, caiac i banana. La base nàutica del Club Nàutic Cambrils estarà oberta de dilluns a diumenge fins al mes de setembre. L’horari d’activitats serà de 10 a 19h. Per a més informació poden adreçar-se a les oficines del CNCB, o bé, a la mateixa Base Nàutica.

D’altra banda, el pròxim 27 de juny començarà una nova edició del Casal de Mar, pensat per a infants de 4 a 7 anys. Al llarg de tot l’estiu, els petits i petites podran descobrir el  món nàutic mentre es diverteixen i practiquen esport i tallers. El Casal del CNCB ha planificat activitats pels cinc dies de la setmana en horari de 9h a 14h, oferint també la possibilitat de servei de menjador.

També, com cada estiu, el CNCB organitza les estades nàutiques per viure la versió més divertida del mar realitzant vela, caiac, banana o SUP. Activitats pensades per a grups d’entre 8 i 16 anys , en horari de matí i amb opció de servei de menjador.

Els cursos de l’estiu de vela lleugera i windsurf per a infants a partir de set anys i adults també comencen l’última setmana de juny. Poden realitzar-se al llarg d’una setmana completa en horari de matí o tarda, o bé, en dividint-ho en dos caps de setmana. A més, el Club ofereix cursos de creuer a partir dels 16 anys, tant per iniciar-se en aquesta pràctica com per perfeccionar els coneixements previs. En aquest cas, el curs pot realitzar-se al llarg d’una setmana completa o dividir-lo també en dos caps de setmana.

Un estiu més, el CNCB ofereix activitats per totes les edats per gaudir del mar, l’aire lliure i el bon temps divertint-se, aprenent i fent esport. Totes les activitats s’allargaran fins al mes de  setembre i els horaris i disponibilitat pot consultar-se al web del CNCB o contactant amb les nostres oficines.

Les inscripcions ja es poden fer a la nostra web.

Facebook Comments

Deixa un comentari