L’equip d’Optimist del Club Nàutic Cambrils torna amb cinc trofeus del XV Memorial Estruch Optimist

La competició es va celebrar al Club Nàutic d’Arenys de Mar aquest cap de setmana amb 158 regatistes de tot Catalunya. Del CNCB Santi Bes, Joan Domingo, Damià Galcerà, Martín Megía i Iker Múgica van tornar amb premi.  

El Club Nàutic d’Arenys de Mar ha acollit la regata N2 XV Memorial Estruch Optimist els dies 21 i 22 d’octubre, tot i que la falta de vent diumenge impedia celebrar cap regata. Dissabte, en canvi, els dos grups, groc i blau, van saltar a l’aigua per disputar tres proves. Amb un vent de 14-15 nusos que va anar baixant i molta onada, els 158 regatistes van navegar amb bones condicions.

A l’entrega de premis, molta presència al pòdium dels regatistes de Cambrils. Concretament Joan Domingo es proclamava Campió absolut, guanyant a més la seva primera N2. Iker Múgica resultava segon de la regata. Santi Bes pujava al pòdium com a 3r Sub13, Martín Megía com a 3r Sub11 i Damià Galcerà va ser 1r Sub9.

El Club Nàutic Cambrils hi va participar amb 24 regatistes. La resta d’expedició cambrilenca la completaven Manu Alegret, Yago Alegret, Darío Alvaredo, Hugo Ambrojo, Bruno Compte, Arturo Conchillo, Cristina Guillén, Irene Isasa, Marcel Martí, Alex Martí, Javier Megía, Lucas Montiu, Sergi Muñoz, Adriana Penas, Oriol Pujol, Álvaro Sáez, Carlota Sáez, Néstor Sáez i Ernest Sevil.

Els seus entrenadors, Santi Alberto, Oriol Oliva, Leandre Rom i Jan Urquizu tornen molt satisfets del paper efectuat pels joves regatistes.

Facebook Comments

Deixa un comentari