Els regatistes del CNCB Ricard Castellví i Món Cañellas es proclamen Campió i Subcampió de Catalunya d’Ilca 7

Els regatistes cambrilencs han aconseguit les primeres posicions al Campionat de Catalunya d’Ilca 7 celebrat al llarg dels dos darrers caps de setmana al Club Nàutic Garraf. Tots dos regatistes han liderat la classificació des de la primera jornada del Campionat, que finalitzava aquest diumenge amb Ricard Castellví campió de la categoria i Món Cañellas subcampió. 

Castellví i Cañellas hi han pres part juntament amb els seus companys de Club Marianna Guinart, Ricardo De March, Alberto Conchillo, Natalia Garcia, Alejandro Ferrero, Santi Alberto i Oriol Ramon; que han competit en Ilca 4.

El Campionat de Catalunya d’Ilca 4 i 7 ha reunit un total de 55 esportistes. La falta de vent marcava l’inici de la competició el passat dissabte 22 impedint fer cap sortida. Diumenge, tot i que el vent va trigar en aparèixer, es van poder fer 2 proves per cada classe amb una intensitat de vent de 5 a 7 nusos. Durant el segon cap de setmana, la jornada de dissabte es disputaven 4 proves amb un vent molt més estable, de 6 a 9 nusos. Mentre que diumenge la falta de vent va impedir novament celebrar cap prova, malgrat les hores d’espera a l’aigua del Comitè i els regatistes.

Després d’haver-se fet amb el Campionat de Catalunya d’Ilca 7, el regatista del CNCB Ricard Castellví continua amb els entrenaments per la seva propera cita amb la Federación Española de Vela que el portarà a l’Europeu Sub21 d’Ilca 7. La competició tindrà lloc a Montenegro de l’11 al 16 de juny i serà una prèvia del Mundial Sub21 que es disputarà del 19 al 27 d’agost a Portland, Regne Unit.

Facebook Comments

Deixa un comentari