La campanya “Navegar té premi: Amarra gratis!!!” comença avui

Molta gent té ganes de navegar i ja es prepara per gaudir del bon temps a la mar. Els associats dels ports catalans, tenen a més l’avantatge de beneficiar-se de la campanya “Navegar té premi: Amarra gratis!!!”de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics.Aquesta, com cada any, consisteix en passar una nit gratis en un total de 26 ports.

Complint amb totes les mesures de seguretat i fent del port de Cambrils un punt idoni perquè els navegants gaudeixin de la seva estada, els recordem que la campanya estarà vigent entre l’1 d’abril i el 31 de desembre de 2021.

Aquest conveni està reservat a la majoria dels usuaris dels ports adherits i consisteix en gaudir d’una nit d’amarrament gratuït a cadascun dels següents ports:

** Port de Roses, ** Marina Empuriabrava, ** Club Nàutic L’Escala, ** Club de Vela Blanes, Club Nàutic Arenys de Mar, Club Nàutic Balís, ** Port de Mataró, Marina Port Premià, Port Masnou, Marina Badalona, Port Fòrum, Port Olímpic, Reial Club Marítim de Barcelona, Port Ginesta, Club Nàutic Garraf, ** Port de Sitges, Aiguadolç, Club Nàutic Vilanova, ** Port Segur de Calafell, ** Club Nàutic Coma-ruga, ** Club Nàutic Salou, ** Club Nàutic Cambrils, ** Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs, ** Port Calafat, ** Marina Sant Jordi, Sant Carles Marina i ** Club Nàutic les Cases d’Alcanar.

(En els marcats amb un asterisc cal fer una nit de pagament per gaudir de la nit gratuïta els mesos de juliol i agost.) 

La gratuïtat es limita al preu de l’amarrador. Els consums, taxes i serveis seran de pagament. Les reserves s’han de fer obligatòriament a través del port base, que serà qui confirmi la disponibilitat.

Poden consultar totes les condicions a: https://www.acpet.es/navegar/index.php

Facebook Comments

Deixa un comentari