Iker Múgica, regatista del Club Nàutic Cambrils, campió de la XIV Euromarina Optimist Torrevieja

Joan Domingo recull el bronze després de quatre jornades en les quals s’han disputat vuit proves en total malgrat el poc vent. El Real Club Náutico de Torrevieja, a Alacant, ha acollit la competició en la qual hi han participat 427 regatistes de 22 països.

La XIV Euromarina Optimist Torrevieja ha tingut lloc del 24 al 28 de gener al Real Club Náutico de Torrevieja. Es tracta d’una competició en la qual prenen part regatistes de tot Europa. Els millors esportistes de la classe Optimist reunits durant quatre dies.

La primera jornada, la de dijous, va ser llarga i complicada per al comitè de regates, que va haver de lluitar amb un vent molt capritxós pel qual no es va iniciar l’única prova del dia fins a les 16.30 hores. La segona jornada va tornar a estar condicionada pel poc vent, arribant tard, però completant-se una prova. La tercera jornada es van poder fer dues proves. La competició acabava diumenge amb un vent benèvol que va facilitar la realització de quatre proves.

Un Iker Múgica brillant durant tot el campionat a excepció de la setena prova, es proclamava vencedor de la competició i pujava al pòdium, que tenia protagonista a Catalunya, ja que el segon lloc va ser per a Joan Lleonart del Club Nàutic al Balís i el tercer per al també regatista del Club Nàutic Cambrils Joan Domingo.

Manuel Alegret, Yago Alegret, Darío Alvaredo, Àlex Martí, Marcel Martí, Javier Megía, Martín Megía i Santi Bes completaven l’expedició cambrilenca, acompanyats pels seus entrenadors Leandre Garcia i Oriol Oliva. L’equip torna amb molt bones sensacions gràcies a la bona feina de l’equip tècnic coordinat per Aleix Monmany, responsable de la secció esportiva del Club Nàutic Cambrils.

Facebook Comments

Deixa un comentari