Joan Fargas, regatista del Club Nàutic Cambrils, bronze a la Copa de España de Ilca 4

El Real Club Náutico de Valencia ha estat l’escenari de la primera competició de la classe d’aquest 2024. Tres jornades en las quals s’han completat quatre proves sobre nou programades.

143 regatistes de tot Espanya van competir des de divendres 19 de gener fins diumenge 21 a la Copa de España de Ilca 4. Una competició marcada per la meteorologia. La primera jornada, en la qual es van celebrar tres proves, els regatistes van navegar amb fort vent i fins i tot pluja, situació totalment diferent a la de dissabte. La falta de vent va obligar a suspendre les proves del la jornada. Diumenge, tot i que el vent va arribar tard a la cita, es va completar una prova.

Joan Fargas, regatista del Club Nàutic Cambrils, ja es posicionava tercer la primera jornada i allí es va mantenir, pujant al pòdium diumenge. L’expedició cambrilenca la completaven Gisel Fontana, Miguel Garcia, Pepe Peñaranda, Roger Ramon, Félix Ramos i Àlvar Vila, acompanyats pels seus entrenador Ricard Castellví i Max Urquizu.

El CNCB celebra aquest bon primer resultat de la classe Ilca 4, mostra de la bona feina feta per Aleix Monmany, responsable de la secció esportiva, i del seu equip tècnic.  

Facebook Comments

Deixa un comentari