Irene de Tomás, del Real Club Náutico de Valencia, es proclama Campiona de la Copa de España de Ilca 4, celebrada al Club Nàutic Cambrils

Pol Núñez, del Real Club Náutico de Gran Canaria, ha estat el Campió sub 16 i sub 18 masculí, entre els 133 regatistes participants

La meteorologia ha acompanyat durant la major part de la Copa de España de Ilca 4 i ha permès celebrar sis de les nou proves programades.

La falta de vent ha deixat la jornada de diumenge en blanc i malgrat els esforços del Comitè de regates per realitzar proves, no ha estat possible dur-ne a terme cap en aquest darrer dia del Campionat.

Per això, els regatistes tornaven a terra a les quatre de la tarda per seguidament acudir al lliurament de premis. En ella, una flamant Irene de Tomás, del Real Club Náutico de Valencia, pujava a l’escenari per partida doble, com a Campiona de la Copa de Espanya sub 16 i sub 18 femenina, a més de ser la Campiona absoluta de la regata. També pujava a l’escenari dues vegades Pol Núñez, del Real Club Náutico Gran Canaria, sent Campió sub 16 i sub 18 masculí.

Cal destacar que el Club Nàutic Cambrils ha estat representat pels regatistes Ariadna Ferrer, Alejandro Ferrero, Marianna Guinart i Laura Williams. Per a tots era la primera participació en una Copa de España.

Tots els resultats es poden consultar a la web del CNCB, al següent enllaç https://clubnauticcambrils.sailti.com/ca/default/races/race-resultsall/text/copa-espanya-ilca-4-ca/menuaction/ index

El lliurament de premis ha comptat amb la presència de Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils; Núria Ruiz, capitana de flota d’Ilca del CNCB; Darío Alvaredo, representant de Metasail; Jaime Menescal, secretari de classe Ilca de la Federació Catalana de Vela; Xavier Torres, president de la Federació Catalana de Vela i vicepresident de la Federación Española de Vela; Natàlia Pleguezuelos, regidora d´esports de l´Ajuntament de Cambrils i Oliver Klein, alcalde de Cambrils.

Ramon Vallverdú ha agraït la col·laboració i confiança al Club per organitzar aquesta Copa, donant l’enhorabona a l’equip que ho ha fet possible. “Ens hem esforçat molt perquè la Copa d´Espanya d´Ilca 4 fos un èxit”, afegint la seva felicitació a tots els participants “Només participant s´arriba a guanyar”.

Divendres, primera jornada de la Copa d’Espanya d’Ilca 4, es van celebrar les tres proves programades del dia amb una meteorologia força favorable, encara que tardana, ja que fins passades les dotze no va pujar el Mestral fins als 8 nusos, encara que amb una direcció de 240 graus, inusual per a la zona.

Dissabte es van poder tornar a celebrar les tres proves programades, encara que amb vent de Llevant d’entre 12 i 15 nusos i 90 graus, mar de fons i força fred.

La Copa de España de Ilca 4 s’ha pogut seguir en directe en temps real a través de la instal·lació de dispositius GPS a cadascuna de les embarcacions participants. L’ús d’aquests dispositius a la competició ha estat possible gràcies al patrocini de l’empresa DreamFlyers, la distribuïdora de Metasail, el fabricant d’aquests GPS.

Podeu veure totes les fotos als nostres àlbums de FLICKR

Facebook Comments

Deixa un comentari