Joan Fargas, regatista del Club Nàutic Cambrils, es proclama Subcampió d’Espanya de d’Ilca 4

El cambrilenc ho aconseguia al Real Club Náutico Portosín, A Coruña, d’entre un total de 147 regatistes. Gisel Fontana, regatista del Club Nàutic Cambrils, era la primera del grup plata. El Campionat nacional s’ha celebrat de l’1 al 5 de maig amb unes condicions meteorològiques molt dures.

La duresa de la mar ha caracteritzat la competició celebrada en aigües gallegues, amb grans onades i fort vent. De fet l’última jornada, diumenge, no es van poder realitzar cap prova, tot i els intents del comitè de regates. Les proves, set en total, començaven dijous. Ja el primer dia Joan Fargas, regatista del Club Nàutic Cambrils, es posicionava primer. Mantenia el lideratge també divendres. Dissabte, però, va ser superat pel canari Alonso Pérez, del Real Club Náutico de Arrecife.

Diumenge a la tarda, en l’entrega de premis, Fargas recollia el seu trofeu com a Subcampió d’Espanya. També pujava al pòdium la regatista del CNCB Gisel Fontana, que era premiada per la seva posició en el grup plata. Pel que fa al Campionat d’Espanya per autonomies, va ser guanyat per la selecció catalana. Un trofeu molt celebrat pels components de l’equip del CNCB. I és que a banda de Joan Fargas i Gisel Fontana, hi van participar Miguel Garcia, Pepe de Peñaranda, Roger Ramon, Félix Ramos i Àlvar Vila, acompanyats pel seu entrenador Ricard Castellví. Els bons resultats que sumen són gràcies a l’esforç de tot l’equip, sota les directrius d’Aleix Monmany, responsable de la secció esportiva del Club Nàutic Cambrils.

Facebook Comments

Deixa un comentari