La 13a Fira Marítima de la Costa Daurada se suspèn per motius de seguretat sanitària

L’Ajuntament de Cambrils i el Club Nàutic Cambrils han decidit suspendre la celebració de la 13a edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada (FMCD), pensant en preservar al màxim la seguretat dels expositors, el públic i la ciutadania en el seu conjunt. La Fira Marítima de la Costa Daurada estava prevista pels dies 14, 15 i 16 de maig i feia mesos que es treballava en tots els detalls. Tot i això, l’evolució actual de la pandèmia de Covid-19 i les restriccions marcades per les autoritats sanitàries fan impossible dur a terme l’activitat amb totes les garanties.

Des de l’organització es lamenta profundament la situació, donada la importància de la FMCD com a plataforma de negoci per al sector nàutic i per Cambrils i la seva projecció. Tot i això, aplicant un criteri de responsabilitat i de compliment estricte de la normativa, es creu que el millor és centrar els esforços en fer realitat la 13a edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada l’any 2022.

L’objectiu és aconseguir que la FMCD faci un salt endavant a nivell qualitatiu i en nombre d’expositors. Ara aquests esforços es mantindran per poder fer realitat una edició el proper any amb presència de les millors empreses catalanes, valencianes, balears i d’altres indrets. Així mateix, es treballarà per atreure visitants de tota la costa catalana, la vall de l’Ebre, Lleida, el País Basc i Andorra. El medi ambient i la sostenibilitat, tenint en compte els seus efectes en la salut, seguiran sent el fil conductor de la propera edició de la Fira, que mantindrà l’esperit d’apropar el món de la nàutica i les activitats esportives i lúdiques a tots els públics, especialment al familiar.

Facebook Comments

Deixa un comentari