La regata de Creuers Los Roques unirà a regatistes i socis del CNCB en la celebració de la 45a edició

La competició amb més història del Club Nàutic Cambrils es celebrarà els dies 29 i 30 d’octubre. La regata de Creuers Los Roques viurà enguany la seva 45a edició i el CNCB prepara un cap de setmana on s’uniran competició i la celebració compartida entre regatistes, acompanyants i socis del Club.

La regata tindrà dues modalitats. D’una banda, la ORC, que anirà fins al Far de Tortosa i tornarà a Cambrils. Per altra banda, la modalitat Promoció farà la travessa fins a la Cova del Llop Marí i emprendrà la tornada. Aquesta darrera està pensada perquè aquelles persones que s’inicien a les regates puguin fer-ho des d’una vessant més social i lúdica, a banda de la competició.

La regata començarà dissabte a les 10:30h amb el registre de participants i l’esmorzar, per a les 12h donar el senyal de la primera prova per a les dues travesses de la jornada. Diumenge la jornada tindrà l’inici a les 11h amb una única prova, un recorregut previst de Sobrevent/Sotavent.

En acabar es celebrarà un dinar per a tots els participants durant el qual es farà l’entrega de premis i un diploma a cadascun dels participants. Consistirà en una barbacoa a la zona del Barlovento. A més, al dinar s’hi podran afegir els acompanyants i també els socis del CNCB que ho vulguin, per tal de celebrar el 45è aniversari de la regata amb més història del Club.

La competició serà puntuable per a la Copa Catalana Zona Sud ORC i les inscripcions ja es poden realitzar a la web del Club.

Facebook Comments

Deixa un comentari