Entrenament de l’equip espanyol d’Optimist a Cambrils abans del Campionat Europeu a Dinamarca

La selecció espanyola d’Optimist tenia la seva gran cita a Sønderborg, Dinamarca, del 31 de juliol al 6 d’agost. Entre els set components de l’equip, el regatista del CNCB Joan Domingo, que finalitzava 45è firmant una tercera posició a la sisena prova.  

L’equip espanyol d’Optimist que ha participat al Campionat Europeu va estar entrenant al Club Nàutic Cambrils una setmana abans de viatjar a Dinamarca. El regatista del CNCB Joan Domingo formava part dels set seleccionats que han competit a l’europeu.

Precisament en aquesta important cita, en la qual hi han participat un total de 253 joves, Joan Domingo quedava 45è en el grup masculí, en el qual hi havia 142 regatistes.

La selecció espanyola estava formada per Juan Bennasar, Amalia Coll, Joan Domingo, Carlos Espi, Neus Fernández, Carla Lorenzo i Joaquin Valero. Els joves, acompanyats pel seu teamleader Kiko Igual i pel seu entrenador Javier Dusmet, durant la seva estada al Club Nàutic Cambrils, van combinar classes teòriques amb entrenaments tècnics a l’aigua Els dies d’entrenament al CNCB van servir per no perdre el ritme i intensificar el treball previ a la gran cita. Els regatistes, de Balears, Canàries i València, van estar acollits a casa de tres famílies de l’equip d’Optimist del CNCB.

Facebook Comments

Deixa un comentari