L’equip suís de regates i el del Club entrenen conjuntament en la concentració de Reis d’Optimist i Laser

Premsa Club Nàutic

, -, ¡

L’equip de regates de Suïssa ha estat tota aquesta setmana al Club Nàutic Cambrils realitzant entrenaments conjunts amb els nostres regatistes. L’expedició suïssa és ja una habitual al Club i després de visitar-nos abans de que es celebrés, el passat mes de desembre de 2017, el Campionat d’Espanya de Làser Gran Premi Audi Tarracomòbil, han optat per Cambrils de nou. L’activitat s’engloba en les concentracions que durant les festes de Nadals i Reis el Club organitza per tal d’intensificar continguts  i tècniques de navegació amb altres regatistes.

L’equip està configurat per cinc regatistes, Fèlix Baudet, Jacopo Scornaienghi, Nicholas Davies, Julien Delbeke i Gauthoier Verhulst amb l’entrenadora Flor Cerutti al capdavant i que aquests dies entrenen al costat dels regatistes del Club, entre ells el recent  campió d’Europa sub 21 de Làser Radial masculí, Marcelo Cairo. L’entrenadora de l’equip suís, Flor Cerutti, explica que un dels motius d’optar pel Club és, entre d’altres “la bona relació amb l’Alberto Guillén, coach dels làsers i l’experiència amb els regatistes del Club sempre ha estat molt positiva. Aquí al Club tenen un gran nivell tècnic però sobretot humà, ingredients indispensables per a un entrenament exitós”, comenta.

Tal i com comenta el director esportiu del Club, Pep Subirats, el fet que el Club tingui regatistes de tan alt nivell és un focus d’atracció per altres equips de regates. “Una de les avantatges que tenen és que poden entrenar al costat de regatistes molt experimentats i alhora en unes condicions meteorològiques molt favorables”, comenta. Flor Cerutti, per la seva banda coincideix amb Subirats i indica que “per a la nostra preparació d’aquest any és molt important entrenar en condicions de vent fort i amb poques onades. A Cambrils bufa el vent de mestral sovint, el vent que estàvem buscant”

De fet aquesta setmana l’equip suís ha gaudit d’unes condicions de vent immillorables, ja que tota la setmana el mestral ha bufat fort amb ràfegues que han arribat als 70km/h.

L’equip suís ha aprofitat aquest entrenament com a preparació per la seva participació en el proper campionat Europeu de Radial U19 que es celebrarà a Balaton, Hongria i on habitualment les ràfegues de vents solen ser molt fortes.

Durant l’any 2017 també ha passat pel Club a realitzar entrenaments l’equip de regates d’Estònia el passat mes de novembre.

Des del Club es valora d’una forma molt positiva el fet de ser un referent en aquest tipus d’activitats que serveixen, per promocionar el Club a nivell internacional alhora que ofereixen la possibilitat als regatistes de treballar amb equip amb altres regatistes i conèixer també les seves tècniques d’entrenament.

 

Facebook Comments

Deixa un comentari