“Som referents de qualitat i de bon tracte per aquells que ja ens coneixen”

La Nabila Atri treballa al Club Nàutic de Cambrils des de l’any 2006. L’any 2013 es va apostar per les fires internacionals i des de d’aleshores s’ha confiat sempre en que aquests esdeveniments ja que són una oportunitat de projecció pel Club. L’any passat la Nabila va assistir per primera vegada al Saló Nautic de Paris d’on acaba de tornar amb molt bones sensacions. Però la seva experiència a les fires és llarga i te una trajectòria més que consolidada. A banda de les fires internacionals la Nabila és una gran coneixedora de les fires organitzades a Cambrils, tan la Marítima, que aquest any es celebrarà del 17 al 20 de maig, com la multi sectorial. Per aquest motiu hem volgut parlar amb ella perquè ens expliqui per què les fires marítimes són tan importants per un Club Nàutic.

Quina importància te el fet de participar en una Fira Nàutica pel Club?
Des del Club, considerem que s’ha d’estar a tots els esdeveniments relacionats amb la nàutica per tal de donar-nos a conèixer. Per aquest motiu, estem presents en totes les fires i esdeveniments nàutics possibles i no deixem passar l’ocasió de tenir contacte directe amb els possibles clients i aclarir tots els seus dubtes.

Quins són els principals objectius quan el CNCB participa en una Fira?
Som conscients que som un Club de primera, amb instal•lacions de primer nivell i amb tracte de primera i molt personalitzat. Estem en un lloc cèntric i agradable en un poble amb el turisme familiar com a marca pròpia.
Anar a les fires és l’ocasió d’explicar-ho d’una forma més personalitzada als que no ens coneixen. És important fer-ho d’una manera atractiva i propera ja que en una fira nàutica sempre hi ha una gran quantitat d’informació. El client te la oportunitat de comparar i analitzar tota la informació que rep. Per això és tan important disposar d’una bona informació, ser bons coneixedors del nostre producte i saber donar resposta a totes les preguntes, curiositats o dubtes que ens puguin traslladar.

Quins criteris s’utilitzen per decidir a quines fires es va i a quines no?
Un dels primers criteris que utilitzem és la procedència dels nostres socis, però també tenim en compte la procedència dels visitants de trànsit anual i d’aquells que ens visiten de pas.
Per una altre banda, ens basem en la importància que té cada fira i la quantitat de visitants que registrats cada any. També ens fixem molt en l’impacte mediàtic que te cada fira. És també una part important a tenir en compte.

Ha estat recentment a París, com ha anat l’experiència?
El contacte directe amb la gent, possibles nous clients i poder donar a conèixer el Club Nàutic de Cambrils i contestar a les preguntes de la gent en primera persona, sempre és una experiència gratificant.
També és una bona ocasió per estar en contacte amb els altres ports de Catalunya i España, poder intercanviar apreciacions, posar cara als companys amb qui tractem per telèfon pel tema de les reserves d’amarres o per regates. És un aspecte molt positiu i enriquidor.

La proper Fira en la que participarà serà la de Düsseldorf? Que n’esperen?
La Fira de Düsseldorf és una de les fires nàutiques més potents, grans i consolidades del sector. Per aquest motiu, hi volem estar un any més per donar a conèixer tan a Cambrils i al Club Nàutic amb l’esperança que la gent que la visitin (sobretot hi ha públic de nacionalitat alemanya, com dels 7 països amb qui te frontera) optin per venir a conèixer el nostre Club.

Vostè que ha estat a moltes fires, quina percepció te la gent del nostre Club? Ens coneixen?
Som referents de qualitat i de bon tracte per la gent que ja ens coneixen, però per molts, primer els hem de situar en el mapa. Un cop situats, intentem explotar totes les possibilitats i peculiaritats del nostre Club, però a l’hora aprofitem per destacar l’oferta turística de Cambrils i el seu entorn, les connexions que té amb aeroports, i estació del AVE. Són aspectes importants a donar a conèixer per aquelles persones de fora que puguin tenir interès en visitar-nos. Com més facilitats i atractius destaquem, més possibilitats que ens visitin i que s’interessin pel nostre Club.

Quins són els principals interessos de les persones que a les Fires li demanen informació sobre el nostre Club?
Habitualment el primer que solen preguntar és per les tarifes, desprès per la situació del Club respecte a integració en el poble i en tercer lloc pel serveis.
Per mi aquestes experiències han resultat a nivell personal molt gratificants, sobre tot quan es viuen els resultats amb l’increment de trànsits, socis i visitants en general.

Facebook Comments

Deixa un comentari