Nova edició de la Regata Vent de Dalt

Els dies 13 i 14 de juliol es celebrarà una nova edició de la regata Vent de Dalt. La regata, que arriba a la seva setzena edició, és puntuable pel Campionat de Catalunya de Solitaris A2. La regata està organitzada pel Club Nàutic Cambrils per delegació de la Federació Catalana de Vela i amb la col·laboració de l’Associació Vent de Dalt.

Un any més la sortida serà des de Cambrils el divendres 13 de juliol a les 18.00h fins la plataforma Casablanca, el Cap de Tortosa i retorn a Cambrils. La XVI Regata Vent de Dalt estableix 2 recorreguts diferents en funció de la zona de navegació despatxada.

Per a un millor desenvolupament de la prova es defineixen 2 recorreguts en funció de la zona de navegació despatxada ó recorregut escollit: El recorregut 1, amb una distància aproximada de 66 milles nàutiques.:  o Cambrils – Far Cap Tortosa – Plataforma Casablanca – Cambrils,  i el recorregut 2, amb una distància aproximada de 43 milles nàutiques: o Cambrils – Far Cap Tortosa – Cambrils.

Destacar que dissabte 14 Juliol a la nit es celebrarà el Sopar tertúlia “La Mini Transat 2017” amb Guillermo Cañardo i Marc Miró Finishers de la Mini Transat 2017 i es farà el lliurament de Trofeus a les instal·lacions del Club Nàutic de Cambrils.

Els interessats poden inscriure’s en el següent enllaç

http://clubnauticcambrils.sailti.com/es/default/races/race/text/xvi-regata-vent-dalt-es

Facebook Comments

Deixa un comentari