La XVII edició de la Regata Vent de Dalt es celebra el 12 i 13 de juliol. Inscriu-te!

El Club Nàutic Cambrils organitza un any més la regata de creuers Vent de Dalt els dies 12 i 13 de juliol.  La competició, de creuers i puntuable pel Campionat de Catalunya de Solitaris, A2, està organitzada per delegació de la Federació Catalana de Vela i amb la col·laboració de l’Associació Vent de Dalt.

Per a un millor desenvolupament de la prova es defineixen 2 recorreguts en funció de la zona de navegació despatxada ó recorregut escollit. El primer, Zona B3, amb una distància aproximada de 66 milles nàutiques, farà Cambrils – Far Cap Tortosa – Plataforma Casablanca – Cambrils. El segon recorregut, Zona B2, amb una distància aproximada de 43 milles nàutiques: Cambrils – Far Cap Tortosa – Cambrils.

S’establiran tres grups de classificació i per Recorreguts: classificació per a participants en solitari, classificació per a participants A-Dos i classificació per embarcacions amb tripulació.

El registre de participants es farà fins les 15h del divendres 12 de juliol i a les 16h es celebrarà la reunió de patrons. La sortida de la regata es donarà a les 18h.

Per finalitzar, el mateix dissabte a la nit els participants i acompanyants podran gaudir d’un sopar al Restaurant del Club, on es farà el lliurament de Trofeus.

Les embarcacions participants a la regata tindran dret d’amarratge gratuït a les instal·lacions del Club Nàutic de Cambrils des d’una setmana abans del inici de la prova fins una setmana després.

Facebook Comments

Deixa un comentari