Les obres comencen a tancar etapes

Pantalans de la dàrsena esportiva

Es continua treballant en el desdoblament del tren de fondeig dels pantalans L0 i R0.  Aquestes feines requereixen de la participació d’una grua de gran tonatge, amb la qual cosa, tant que pàrquing com el vial de Llevant quedaran tancats al trànsit el dilluns 1 de juliol i el dimarts 2.

A continuació del desdoblament del tren de fondeig, es procedirà a l’enfonsament d’aquells morts que suposen un problema per la navegació a la resta de la dàrsena esportiva, atès el poc calat existent.

Aquesta setmana ja s’han enretirat les darreres pedres de la L3 que podien suposar un problema per les embarcacions que amarren de popa.

A part d’aquests treballs a nivell de dàrsena, al llarg de la setmana vinent s’aniran executant els petits remats d’obra.

 

Pintura vials

El vial de l’espigó L3 – L4 ja té la seva pintura vial corresponent. Atès que l’execució del pintat a la resta dels vials del club suposa una afectació important (impossibilitat d’aparcar durant 24h), s’ha dividit aquesta actuació en dos dies i s’ha ajornat per a finals de la setmana vinent. Per tant, el dijous 4 de juliol no es podrà ni circular ni estacionar al pàrquing de Ribera i el divendres 5 de juliol l’afectació serà per al pàrquing de Llevant.

 

Esplanada escola vela

Continua quedant pendent la col·locació d’un paviment de tràmex de polièster en la zona sotmesa a carrera de marea, en substitució de l’actual tràmex metàl·lic. Tanmateix, es treballa en l’execució d’un petit moll adossat al mur de la banda sud, que connectarà l’esplanada amb els pantalans flotants del varador.

 

Varador

Ja s’han executat tots els trams de molls i actualment es treballa en l’execució del paviment. S’espera que als inicis de la propera setmana, el paviment ja estigui pràcticament enllestit i quedaran únicament petits remats en relació a les instal·lacions del varador.

 

Vial accés al varador

Ja s’han substituït el 100% de l’antiga barana i es treballa en l’execució dels protectors de les columnes d’enllumenat.

Facebook Comments

Deixa un comentari