PERFIL DE: Javier Bembibre, contramestre del CNCB “Després de 32 anys al Club, les relacions humanes segueixen sent el més important”

De Viana do Bolo (Ourense) al cor de Cambrils 32 anys endarrere. Així és la història de Javier Bembibre, una de les persones més importants en el manteniment del Port de Cambrils i de l’escar, l’àrea més tècnica del Club. Ser el contramestre del CNCB i després de tants anys, li permet tenir una radiografia mental dels pantalans del Club Nàutic que li facilita moure embarcacions com ningú de forma àgil i ràpida en funció de les necessitats del dia a dia. “Al llarg dels anys s’ha convertit en un joc de tetris, encaixar peces en forma d’embarcacions als amarradors disponibles i superar les pantalles diàries”.

Amb el pas del temps, s’ha guanyat a pols la confiança de socis, transeünts i del seu equip de 10 persones entre mariners i personal de serveis que entenen que donar resposta de forma imminent i adequada forma part del tarannà del Club. “Les relacions humanes i l’empatia amb el client segueixen sent el més important” assegura amb el seu accent gallec.
De 56 anys i veu pausada, Bembibre -de caràcter tranquil i pacient- admet que s’enfada quan el dia a dia no li permet tenir les tasques tan endreçades i en l’ordre que ell voldria. Just amb l’arribada del mes de juny el seu volum de feina se centra principalment amb l’activitat nàutica i atendre les necessitats de les embarcacions un cop estan a l’aigua mentre que la resta de l’any són tasques molt més tècniques i de manteniment.
Amb tot, les obres de remodelació del Club dels darrers mesos han significat un volum extra de feina que han resolt buscant sempre la comoditat i benestar dels usuaris i socis del Club mostrant sempre el millor somriure quan li han fet arribar algun malestar o suggeriment. Quan no està al Club, gaudeix el màxim possible de la seva vida de pare i recent avi.

Facebook Comments

Deixa un comentari