Part de l’equip d’Optimist participa al Gran Premi Club Nàutic El Masnou

Bona part de l’equip d’Optimist de G1 i G2 del Club Nàutic Cambrils ha participat al Gran Premi Club Nàutic El Masnou aquest passat cap de setmana del 19 i 20 d’octubre. I tornaven ahir a casa amb molt bones sensacions. Els 10 integrants de l’expedició van poder disputar 5 proves de les 6 programades entre dissabte i diumenge navegant amb un total de 113 regatistes.

Després d’unes òptimes condicions meteorològiques per a la competició, arribava l’hora del repartiment de premis. En G1, pujava al pòdium Joan Domingo com a primer Sub11 i Joan Fargas com a segon Sub13. En G2 era Ariadna Ferrer qui obtenia trofeu per la seva tercera posició Sub16. La resta d’integrants de Cambrils van ser Laura Williams, Miguel Garcia i Guillem Mateu en G1 i Gonzalo Alberto, Sergi Muñoz, Iker Múgica i Joan Gil en G2, quedant tots ells de la meitat cap a dalt de la taula.

La prova, de nivell 2, formava part del Circuit Català Optimist 2019-2020 i estava organitzada pel Club Nàutic El Masnou per delegació de la Federació Catalana de Vela.

Facebook Comments

Deixa un comentari