Les temperatures suaus marquen el cap de setmana

Divendres a la tarda la nuvolositat augmentarà d’Oest a Est i el cel quedarà molt ennuvolat. Al llarg de la tarda, és possible que arribi la precipitació a altres punts del país. En tot cas, seran precipitacions febles o localment moderades i acumularà quantitats de precipitació poc abundants. Al llarg de tarda del divendres s’imposarà el vent de component Sud i Oest al litoral i prelitoral.

El dissabte el cel seguirà poc ennuvolat en general de matinada per núvols alts i prims. Al llarg del matí arribaran bandes de núvols mitjans per l’Oest i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en general a partir de migdia. A banda, hi haurà intervals de núvols baixos al litoral a partir del vespre. Fins a primera hora del matí i de nou al final del dia, el vent serà fluix i variable, de Ponent. En les hores central del migdia bufarà el Migjorn arribant als 12 quilòmetres hora. La temperatura mínima quedarà semblant, mentre que la màxima serà similar o serà lleugerament més baixa que la d’aquests dies.

La nit de dissabte i matinada a diumenge podria ploure. Diumenge estarà bastant ennuvolat i hi ha possibilitat de precipitacions. Bufarà el migjorn, augmentant la intensitat al migdia. A la tarda canviarà a Ponent.

Pel que fa a l’estat de la mar, hi haurà maror tot el cap de setmana.

Facebook Comments

Deixa un comentari