PERFIL DE: Audi Tarracomòbil, patrocinador del CNCB “El Club és la imatge perfecta on veus reflectits els valors d’Audi”

L’empresa d’automoció Vilamòbil, a través de la seva delegació Audi Tarracomòbil, és un dels principals patrocinadors del Club Nàutic Cambrils. L’acord renovat entre ambdues institucions mesos abans de l’estiu representa un suport incondicional a la Secció Esportiva i en general, al conjunt d’accions que porta a terme el Club al llarg de l’any en diferents àmbits. La seva presència a la Fira Marítima amb la presentació oficial del e-tron, vehicle 100% elèctric, és una mostra més del compromís i la sinergia de valors entre Club i firma automobilística.

“El CNCB és la imatge perfecta on veus reflectits els valors d’Audi. La seva ubicació al cor de Cambrils és el punt de trobada de turistes i veïns de la demarcació de Tarragona al llarg de l’any. Sigui estiu o hivern, sempre hi ha gent al voltant del Club pel qual el nivell d’exposició i visibilitat de la marca és molt alt”. Així ho explica el gerent de Vilamòbil, Albert Martínez, qui sosté també que marca i club comparteixen valors molt propers. Més enllà de la sofisticació, fermesa de la marca i avantguarda hi ha un punt d’esportivitat que connecta també els dos mons. Més que un patrocini nosaltres buscàvem un “partner de viatge” on compartir projectes esportius, experiències, instal·lacions on poder celebrar esdeveniments i amb el CNCB ho hem assolit.

Per la seva banda, Albert Vallverdú –director comercial- explica també que un dels principals objectius que volem aconseguir és que els clients coneguin què hi ha darrere de la marca Audi, l’extensa i detallada formació que fan els venedors i quines diferències hi ha amb la resta de firmes del sector. Igual que el CNCB, som un producte “premium” però, al mateix temps, obert a què tothom pugui conèixer la nostra flota de vehicles, provar-los i treure conclusions, assegura Vallverdú. “De fet, ens encantaria rebre socis i amics del Club i poder mostrar-los-hi un producte adequat a les seves necessitats”.

Perquè no tenim un planeta B

En un món tan canviant com l’actual i nous reptes al davant, la sostenibilitat i la cura del medi ambient són nous objectius comuns entre Tarracomòbil i Club Nàutic Cambrils. De fet, ambdues institucions treballen de forma sostinguda des de fa anys per cuidar-lo. “El món i el mateix sector automobilístic està canviant i cal que tots hi posem la nostra millor versió per cuidar el planeta on vivim”. En aquesta línia Audi té actualment una gamma molt extensa de vehicles amb l’etiqueta ECO i treurà al mercat 20 models elèctrics en els pròxims 5 anys, conclouen.

Facebook Comments

Deixa un comentari