La inauguració de l’exposició ‘Del Caribe al Mediterráneo’, punt de trobada entre autoritats locals i artistes

Una trentena de persones van assistir el passat dilluns 30 de setembre a la tarda a la inauguració de l’exposició ‘Del Caribe al Mediterráneo’ al Saló Social del CNCB. De fet, l’inici de la mostra ha estat el punt de trobada entre les autoritats locals, els diferents artistes dominicans i cambrilencs que exposen i les prop d’una trentena de persones que no han volgut perdre’s aquesta nova cita amb el món de l’art i la cultura al Club Nàutic Cambrils. Així, el president del CNCB, Ramon Vallverdú; la regidora de Cultura, Cinta Ballesté i els regidors d’Esports i Promoció Econòmica, Natàlia Pleguezuelos i Oliver Klein, han estat els encarregats de conduir la inauguració de la mostra.

Minuts després de les 19.30h començava l’acte amb les salutacions i la benvinguda a tots els assistents que no es van voler perdre l’ocasió de poder veure i escoltar les explicacions de les prop de 20 obres que s’exposen durant aquest mes d’octubre.

L’exposició col·lectiva de pintors dominicans i cambrilencs “Del Caribe al Mediterráneo” és un projecte comú amb nou artistes plàstics dominicans i tres cambrilencs de gran trajectòria professional i que va néixer gràcies a un intercanvi cultural anterior. Els artistes tarragonins van exposar les seves obres a República Dominicana l’any 2017, mentre que els artistes plàstics dominicans han exposat la seva obra a la Sala d’exposicions de l’Ajuntament de Tarragona i en el Centre d’Informació Turística durant aquest juliol amb l’objectiu d’estrènyer llaços culturals entre la República Dominicana i Tarragona, així com promoure l’art Llatinoamericà. Aprofitant que les obres ja es troben en la Costa Daurada, l’objectiu d’aquesta proposta és realitzar una exposició col·lectiva al costat d’artistes plàstics cambrilencs i estrènyer nous llaços culturals amb el municipi del Baix Camp.

Entre els participants es troben artistes com Willy Pérez, Luís José Aguasvivas Nuñez, Miguel Gómez, Freddy Javier, Iris Pérez, José Ramón Medina, Odalis Lugo, Lizett Mejía, Judith Mora. Finalment, entre els artistes de Cambrils que hi participen destaquen Dolors Castells, Alberto Insa, Laura Alvarez Keller o Nuri Mariné.

Facebook Comments

Deixa un comentari