PERFIL DE: David Bono “M’agrada viure el dia a dia del CNCB”

David Bono és l’actual propietari de Cambrils Charter, una empresa dedicada al lloguer d’embarcacions i a l’organització d’esdeveniments d’empreses i per privats que volen sortir a la mar a pescar i gaudir de l’experiència del món de la vela. Amb més de 14 anys vinculat al CNCB, va començar el seu projecte empresarial amb una oficina i dues embarcacions al Port. Amb el temps, esforç i treball continuat va passar de tenir únicament aquestes dues embarcacions a tenir-ne 19 i explotar la flota d’altres empreses del sector. De fet, l’empresa del David Bono era l’única en oferir aquest servei al Camp de Tarragona al 2005.

Bono assegura que el seu sector ha viscut un creixement important en els últims anys. “Molta gent vol gaudir del mar, fer-hi activitats però sense haver de comprar una embarcació amb els costos que això implica”. Amb connexions arreu de l’Estat, les Illes i països veïns, el principal públic que atén és el francès i el belga que arriben a Cambrils carregats de forta cultura nàutica del seu país d’origen.

David Bono, sempre pendent de les últimes normatives en matèria nàutica i d’oferir el millor servei possible, atén prop de 1.200 persones al llarg de la temporada en el que és lloguer d’embarcacions i unes 1.000 interessades en les activitats de pesca i esdeveniments.

“M’encanta viure el dia a dia del CNCB, he viscut molt aquí”, assegura i insisteix que li transmet pau i un somriure anar pescar i gaudir de la mar. Com a gerent d’una empresa del sector aposta per reforçar la qualitat dels serveis i treballar per aconseguir un impuls al sector. De caràcter fort, li agrada ensenyar, transmetre coneixements i la seva experiència als que volen endinsar-se en aquest món.

Entre els reptes de futur, David Bono diu que cal seguir treballant amb tots els agents del sector per apropar la nàutica al municipi i treballar per impulsar cultura la nàutica familiar.

Facebook Comments

Deixa un comentari