PERFIL DE: Joan Gelpí, nou director esportiu del CNCB: “Vull fer créixer la massa social del Club”

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Joan Gelpí és el nou director esportiu del CNCB. Arriba al Club després d’una llarga trajectòria en el món de la Nàutica i d’haver passat pel Club Marítim de Barcelona i el Club Nàutic El Masnou on ha desenvolupat diferents funcions com organitzador de competicions de vela lleugera, rem, creuer i les funcions pròpies de director de l’Escola de Vela.

Amb l’inici d’aquest 2020 arriba al Club amb diferents objectius però sobretot, amb la màxima de seguir potenciant la Secció Esportiva en totes les activitats i mantenir i fer créixer els resultats esportius assolits en els darrers anys. De manera més concreta, Gelpí pretén ampliar la base de navegants del Club de vela lleugera i creuer, potenciar la nova Base Nàutica així com iniciar noves sinergies entre totes les seccions del Club. Amb tot, “el més important és fer créixer la massa social del CNCB de la manera més plural possible”, assegura. “Ara cal conèixer de primera mà les persones que hi ha, com treballar per sumar i, a poc a poc, dotar-ho de contingut i noves experiències nàutiques”, conclou.

De caràcter amable i proper però amb les idees clares de com treballar i assolir objectius, Joan Gelpí acumula una experiència transversal que li permetrà ben aviat i de forma natural, fer-se al capdavant del Club en l’àrea esportiva. En Joan, a més, és pare de quatre fills que han seguit la seva passió pel món de la vela i el mar. Sort i encerts, Joan. Benvingut!!

Facebook Comments

Deixa un comentari