Les apps de navegació que no poden faltar al teu smartphone aquest 2020 (part I)

Les aplicacions s’han convertit en un element clau dels nostres telèfons intel·ligents. Sigui quin sigui el teu ofici, professió o estona d’oci el mercat actual t’ofereix una gran quantitat d’apps. A continuació, la primera part d’algunes de les apps que no poden faltar al teu smartphone aquest 2020

Navionoics: Carta Nàutica – Indispensable per a la navegació. Cartes molt detallades. Excel·lent per a planificar travessies i orientar-se. Funciona amb connexió GPS. Cobren un fee anual depenent de les cartes que s’utilitzen.

SeaNav: Carta Nàutica – Inclou una versió de carta gratuïta i et permet planificar rutes. Està integrada amb les seves altres APPS: BoatBeacon, Boatwatch i permet veure trànsit marítim AIS en una mateixa carta. Molt eficaç per a guàrdies. Gratuïta, tret que necessitis cartes nàutiques detallades (Espanya 23,99€).

BoatBeacon: AIS virtual – Excel·lent App que converteix el teu mòbil en un AIS. Emet la teva posició AIS perquè els altres vaixells puguin veure’t. Desavantatge és que només funciona amb connexió a xarxa telefònica. Si t’apartes massa de la costa, ja no funciona.

BoatWatch: Visor AIS – Aquesta App et permet veure el trànsit marítim AIS. A més, pots apuntar el teu mòbil al vaixell o a la direcció del vaixell que vols identificar i et mostra tots els detalls d’aquesta embarcació.

VesselFinder: Visor AIS – Aquesta App et permet veure el trànsit marítim AIS de manera fàcil i intuïtiva.

MarineTraffic: Visor AIS – El sistema d’AIS més conegut. Permet identificar embarcació amb AIS, inclou velocitat i rumb de les embarcacions.

FindShip: Visor AIS – Permet la cerca d’embarcacions per MMSI, CallSign, IMO i nom.

Windy: Meteo – Excel·lent app per a previsualitzar la meteo de manera interactiva. Inclou previsió de vent, ratxes de vent, ones, pluja i altra informació rellevant.

Ventrusky: Meteo – Similar a Windy, permet la previsió de meteo de manera interactiva.

Meteoconsult: Meteo – Permet la previsió de meteo en punts concrets. Molt eficaç per a preveure meteo en punts de fondeig, ports o platges.

Facebook Comments

Deixa un comentari