Inici del cap de setmana marcat pels núvols i les baixes temperatures

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El divendres a la tarda el cel estarà molt ennuvolat o cobert fins a mig matí. A partir d’aleshores tendiran a obrir-se clarianes de Nord a Sud fins a quedar serè o poc ennuvolat a la tarda. Fins a primera de la tarda la pluja quedarà restringida a punts del litoral i prelitoral central i Sud. La visibilitat tendirà a millorar a entre bona i excel·lent a partir de la tarda. El vent bufarà de components Nord i Oest entre fluix i moderat, si bé hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable al Nord de la depressió Central al llarg del dia, i a punts del sector central del litoral i prelitoral fins a mitja tarda. A les Terres de l’Ebre bufarà el mestral amb cops forts.

El dissabte el cel romandrà serè, tret del Nord de la depressió Central on hi haurà estrats baixos durant tot el dia. La temperatura mínima serà moderadament més baixa i màxima lleugerament més alta, tret del nord de la depressió Central on quedarà més baixa que en dies anteriors. La visibilitat serà regular o dolenta per la presència de bancs de boira i boirina fins a mig matí, localment persistents. A la resta serà del territori entre bona i excel·lent. Finalment bufarà vent de components Nord i Oest entre fluix i moderat, si bé hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable al nord de la depressió Central al llarg del dia i a punts del sector central del litoral. A les Terres de l’Ebre bufarà el mestral, ambdós amb cops forts fins a migdia. Al final del dia quedarà fluix i variable, amb terral al litoral.

Finalment, el diumenge el cel estarà serè arreu del territori, si bé a darrera hora del dia arribaran algunes bandes de núvols alts. A Ponent hi haurà estrats baixos fins a migdia, localment persistents tota la jornada. La visibilitat serà regular o dolenta per la presència de bancs de boira i boirina fins a mig matí a Ponent, i valls del Prepirineu que localment seran persistents tota la jornada. A la resta del país serà entre bona i excel·lent. En general, el vent serà fluix i de direcció variable, si bé al litoral dominarà el terral a l’inici i final del dia. Independentment, a les terres de l’Ebre bufarà vent de component Nord i Oest fluix amb cops moderats.

Facebook Comments

Deixa un comentari