Presentació Món de l’Ona II Cambrils Youth Sailing Team

El Món Cañellas, l’Alberto Guillén, l’Álvaro García, la Miriam Oliva, el Leandre Garcia, la Cristina Garcia, l’Arnau Guillemat i el Marcelo Cairo formen el Món de l’Ona II Cambrils Youth Sailing Team. Una tripulació que aquest divendres 26 de juliol posarà rumb a Palma de Mallorca per participar a la 38a Copa del Rey Mapfre de Vela.

Un nou repte que va començar a gestionar-se fa uns mesos i que en pocs dies serà una realitat. I per a que tothom conegui aquesta nova aventura, l’equip format per 8 joves regatistes del Club Nàutic Cambrils presentava el projecte aquest passat dissabte 20 de juliol al Barlovento de l’Escola de Vela.

Va ser amb un sopar amb més de 130 persones que va començar a dos quarts de nou de la nit amb la presentació de l’equip per part de Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils, destacant la joventut i empenta dels 8 regatistes i la seva qualitat esportiva a nivell individual i que ara hauran de traduir a la vessant de treball en equip. I és que de la vela lleugera, ara passen a competir en creuer.

Seguidament va agafar la paraula Món Cañellas, capità de l’equip, qui va agrair als patrocinadors la seva col·laboració, així com al Club i al seu pare, Ramon Cañellas i armador del Món de l’Ona II, per la seva confiança.

La presentació va comptar amb la presència de Xavier Torres, president de la Federació Catalana de Vela, i del seu vicepresident, Sergi Cadenas. El primer també va dirigir unes paraules als assistents, fent incís en el valor d’aquest projecte.

A continuació es va iniciar el sopar, durant el qual es va fer una rifa amb diferents obsequis d’alguns dels patrocinadors i col·laboradors.

Els integrants de la tripulació es troben davant del repte més important de la seva actual etapa com a regatistes. Amb edats compreses entre els 18 i els 23 anys compaginen les carreres universitàries amb l’alta competició. Tots ells han disputat diferents campionats d’àmbit nacional i internacional de forma individual però serà la primera vegada que treballaran junts i en un projecte tan ambiciós.

La 38a Copa del Rey Mapfre de Vela es disputa del 27 de juliol i fins al 3 d’agost. Una edició amb més de 130 vaixells inscrits de 25 països diferents.

Facebook Comments

Deixa un comentari