Premi a la Vela Inclusiva amb família per al Club Nàutic Cambrils

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats

El Club Nàutic Cambrils rebrà una sèrie de guardons a la feina ben feta el passat 2019. Serà en el marc de la Festa de la Vela Catalana que organitza la Federació Catalana de Vela Catalana el divendres 31 de gener.

La Festa de la Vela Catalana celebra que la vela creix gràcies als regatistes i clubs i escoles de vela i es reconeix la seva tasca feta durant el 2019. En ella s’atorguen mencions especials a tots aquells col·lectius que fan possible que la Vela Catalana sigui un referent. Entre els premiats, els regatistes del CNCB en diverses categories:

Com a Campions de Catalunya, Marcelo Cairo en Làser Standard, Miguel Garcia en Optimist G2, Joan Domingo en Optimist G3, Campionat de Catalunya per equips Optimist G2, Ramon Cañellas amb el Món de l’Ona II per la Copa Catalana de Creuers Zona Sud i Amèlia Aransay amb Lo Diabló en segona posició a la mateixa competició.

Com a Campions d’Espanya, Marcelo Cairo en Làser Radial (Sots 21), Jordi Xammar en 470, Alicia Fras en 29er Femení, Maria González en 29er Femení i David Terol en Finn Màster.

Pel que fa a podis europeus, Maria Gonzalez segona en 29er Femení, Jordi Xammar segon en 470 i Marta i Carla Munté terceres en 49er FX (Sots 23)

A més, com l’any passat, s’escollirà entre tots el/la Millor Navegant del 2019. Un guardó que reconeix els mèrits esportius més destacats de la temporada passada i que posa en valor el talent, la competitivitat i l’ambició dels regatistes catalans. Enguany entre els nominats s’hi troba Maria González, del Club Nàutic Cambrils.

Finalment aquest any el Club Nàutic Cambrils rebrà la Vela de Platí i el guardó a Vela Inclusiva, que reconeix la contribució al projecte de vela inclusiva amb família.

La Festa de la Vela es celebrarà el pròxim dia 31 de gener a les 6 de la tarda al Museu Marítim de Barcelona.

Facebook Comments

Deixa un comentari