Important baixada de temperatures durant el cap de setmana

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El divendres a la tarda el cel romandrà mig i molt ennuvolat en general, tot i que la nuvolositat serà més densa a punts del terç Oest. És probable precipitació feble i local a punts del terç Oest, i no se’n descarta a altres indrets del territori. La temperatura mínima es mourà entre els 0 i 5 ºC al prelitoral i 3 i 8 ºC al litoral. La temperatura màxima oscil·larà entre els 12 i 17 ºC a les zones litorals. Al llarg del divendres s’imposarà el vent de component Oest entre fluix i moderat amb cops forts. A partir del migdia arribarà el mestral al terç Sud moderat amb cops forts.

El dissabte el cel estarà molt ennuvolat per núvols alts i mitjans amb més clarianes a les hores centrals del dia. A partir de mitja tarda s’espera precipitació que pot afectar qualsevol punt del territori i que anirà avançant d’Oest a Est. En general serà feble i acumularà quantitats de precipitació poc abundants. La temperatura mínima lleugerament més baixa, amb glaçades febles. Amb tot, la temperatura màxima també baixarà entre moderadament i acusadament. Bufarà el vent de component Nord i Oest entre fluix i moderat, amb cops forts als dos extrems del territori.

Finalment, el diumenge el cel estarà cobert fins al matí, a partir d’aleshores la nuvolositat tendirà a minvar de Nord a Sud, si bé quedaran núvols de retenció al vessant Nord del Pirineu així com a l’extrem Sud. S’espera precipitació a qualsevol punt del territori. La cota de neu baixarà ràpidament dels 1000 fins als 400 metres aproximadament, localment per sota. Les quantitats de precipitació acumulades seran poc abundants, localment abundants al prelitoral Sud. Bufarà el vent del Nord-Est entre moderat i fort, amb cops molt forts a la meitat Est, Terres de l’Ebre i a la resta del litoral.

Facebook Comments

Deixa un comentari