Es recullen uns 300 quilos de deixalles i residus en el marc de les dues accions de neteja a les platges de Cambrils

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats

Prop de 200 persones van participar aquest passat diumenge al matí en el marc de les dues accions de neteja de platges organitzades a Cambrils. D’una banda, l’acció liderada per l’Ajuntament del municipi -Let’s clean Up- i d’altra, per part de la Federació Catalana de Vela -sota l’eslògan #femvelasostenible- han recollit tota mena de deixalles, restes i residus que han trobat a l’arena.
L’organització ha ressaltat la implicació de les prop de 200 persones que s’han mobilitzat en la neteja de les platges i ha mostrat la seva satisfacció per, entre tots, tenir unes platges allunyades de plàstics i residus.

El CNCB ha mostrat el seu compromís i recolzament amb les dues accions i seguirà treballant i defensant els valors de la sostenibilitat, reciclatge i cura del medi ambient en totes les iniciatives que porta a terme al llarg de l’any. De fet, els valors de la sostenibilitat i la gestió dels residus formen part de l’ADN del Club i així es vol transmetre a les diferents generacions de socis, esportistes i usuaris que utilitzen les instal·lacions del CNCB.

Facebook Comments

Deixa un comentari