El regatista del Club Nàutic Cambrils Marcelo Cairo, Campió de Catalunya de Làser Standard i Campió absolut del 46è Trofeu Cornudella del Club Nàutic El Balís

La 46a edició del Trofeu Cornudella, organitzada pel Club Nàutic El Balís en dos caps de setmana,  ha finalitzat aquest diumenge 12 de maig. En el primer cap de setmana, Marcelo Cairo i Ricard Castellví finalitzaven com a líders provisionals de les seves respectives classes després de 4 proves que només es van poder disputar diumenge per falta de vent de dissabte. Aquest cap de setmana s’han pogut celebrar 5 proves més amb vents suaus d’entre 5 i 9 nusos.

Marcelo Cairo tancava una excel·lent competició, aconseguint el Campionat de Catalunya i el Trofeu Cornudella. No era l’únic de Cambrils que pujava al pòdium. Ricard Castellví finalitzava segon en Làser 4.7, seguit del seu company Nil Subirats.
Del Club Nàutic Cambrils també hi van prendre part Lluís Fargas, Sergi Sevil, Lucia Gascón, Carla Vallverdú, Jesús Gascón i Guillem Griñó en Làser 4.7.

 

Santi Alberto i Joan Fargas a la Copa d’Espanya d’Optimist

 

Pel que fa a la resta de regatistes del Club, aquest diumenge viatjaven cap a Cadis Santi Alberto i Joan Fargas, on a Puerto Sherry s’hi  celebra aquesta setmana la Copa d’Espanya d’Optimist amb gairebé 130 regatistes de tot l’estat. Des d’avui i fins dijous són entrenaments i les regates s’iniciaran divendres. Santi Alberto i Joan Fargas aprofitaran la Copa d’Espanya per aprendre de la competició i treballar en equip, a més de conèixer altres regatistes de la seva edat i conviure fora de l’àmbit esportiu, però sobretot, gaudir de l’experiència.

 

 

Facebook Comments

Deixa un comentari