Ricard Castellví, guanyador de la Copa d’Espanya de Làser 4.7

Ricard Castellví s’enduia la Copa d’Espanya de Làser 4.7 ahir diumenge 17 de març. El preuat trofeu es disputava en aigües de la Badia de Cadis. El regatista del Club Nàutic Cambrils va fer un paper brillant en les 8 proves celebrades i acabava en primera posició.

La competició arrencava divendres amb 134 regatistes participants i amb condicions meteorològiques favorables per desenvolupar totes les proves previstes. El primer dia començava amb vent del nord entre 6 i 8 nusos, mentre que dissabte i diumenge hi va haver vents de nord-est entre els 9 i els 14 nusos.

En la darrera jornada i per tercer dia consecutiu, es va produir un canvi de lideratge a la general, amb resultat de victòria absoluta i Sub 18 per a Ricard Castellví, que escalava posicions respecte a dissabte.

Els seus companys d’equip també participants van ser Lluís Fargas, Sergi Sevil  i Guillem Griñó.

La Copa d’Espanya completa el cicle selectiu per a les competicions internacionals. D’aquesta manera Ricard Castellví i Lluís Fargas estan classificats per a participar en el Campionat d’Europa a França i el Campionat del Món a Canadà.

La Copa d’Espanya de Làser 4.7 es va celebrar al Club Deportivo Náutico Elcano i estava organitzat per l’Ajuntament de Cadis, mitjançant el Institut Municipal de l’Esport (IMD), i conjuntament amb la Reial Federació Espanyola de Vela i la Federació Andalusa de Vela, a més de la col·laboració de Badia Mòbil SL.

Fotos: Douglas Machado

Facebook Comments

Deixa un comentari