Celebrada la Ruta Aventura San Patricio per a creuers

El Club Nàutic Cambrils va donar aquest dissabte 16 de març al matí, el tret de sortida a la 6a Ruta Aventura San Patricio, la regata de creuers organitzada per Patricio Náutica Integral. Una aventura que cada any reuneix regatistes amb ganes de gaudir de la navegació però també del bon ambient i companyonia.

L’objectiu era arribar a Port Ginesta, Garraf. I es va complir, tot i que amb una sortida amb un pèl de retard per la manca de vent que va tenir aturades una bona estona a les 23 embarcacions participants. Entre elles, l’única embarcació del Club Nàutic Cambrils, Món de l’Ona II de Ramon Cañellas.

Finalment es va fer una segona sortida des de Torredembarra a la una del migdia. La primera embarcació en arribar a destí va ser Roamar, de Port Ginesta. A les nou del vespre ja havien arribat totes.

La Ruta va tenir dues categories, la d’acompanyament i la de regata. Els diversos premis que es lliuraran en les properes setmanes.

Com a esdeveniments socials, divendres es va celebrar un sopar al Restaurant del Club Nàutic Cambrils mentre que diumenge es va celebrar una barbacoa a Port Ginesta.

D’altra banda el Club Nàutic Cambrils va organitzar un concurs fotogràfic de la regata pel qual es decidirà el guanyador en els propers dies, ja que encara s’està rebent material. Els premiats s’enduran un lot de productes del Club.

 

Facebook Comments

Deixa un comentari