Més de 100 persones participen en el Sopar Social del Club Nàutic de Cambrils

Premsa Club Nàutic

, -, Social

El passat  26 d’agost des del Club Nàutic de Cambrils vam acomiadar l’estiu amb el nostre tradicional Sopar Social. L’acte, un any més va ser tot un èxit i els socis van gaudir d’una nit d’estiu fantàstica acompanyats d’amics en un ambient immillorable. En aquesta edició van participar-hi més de 100 socis de totes les edats.

Un dels actes estrella de la jornada va ser l’homenatge als socis que enguany complien 25 anys al nostre Club. En aquesta edició han estat un total de 7 socis homenatjats que durant l’acte van poder dirigir unes paraules als assistents. Des del Club vam voler lloar la seva confiança i lleialtat i vam animar als socis que en els seus parlaments ens expliquessin cada una de les histories personals que els van motivar a fer-se socis del Club. La majoria d’ells van assegurar que la passió pel mar o la tradició nàutica familiar van ser les principals raons que en el seu dia els van animar a formar part del Club.

Durant l’acte, el president del Club, Ramon Vallverdú, va voler tenir unes paraules de record i afecte a un dels socis ferit en l’atemptat de Cambrils i que continua recuperant-se i evolucionant favorablement en un hospital de Barcelona, i mostrar tot el seu suport als familiars de l’afectat.

Un any més, gràcies a tots per la  vostra presència i esperem reunir-nos de nou l’any vinent!

Si voleu veure totes les fotos de l’esdeveniment podeu fer-ho https://www.flickr.com/photos/124394973@N04/albums/72157686633675804

Facebook Comments

Deixa un comentari