Setmana d’excel•lents resultats per als nostres regatistes

La setmana ha estat intensa i molt productiva per als nostres regatistes! Seis dels nostres regatistes  han estat o estan competint en campionats internacionals i els resultats no han pogut ser millors.

Jordi Xammar, aconseguia dijous, la medalla de bronze en la modalitat de 470 als Mundials de Aarhus, Dinamarca, i alhora la selecció española aconseguia clasificar-se per als Jocs Olímpics de Tokio.

En aquest campionat també hi han participat Món Cañellas, en la clase Láser, que va finalitzar també dijous el campionat amb una segona posición en l’última cursa. Les germanes Carla i Marta Munté també van aconseguir bons resultats finalitzant en la posición 35 de la categoría 49erFX, i amb la mirada ja posada en el Campionat del Món Juvenil que es celebrarà a final de mes.

Per altra banda Alicia Fras i Maria González están participant en l’Europeu de 29er a Helsinki. Després d’un inici complicat de campionat ahir dijous van aconseguir situar-se en el grup Or!