S’obren les inscripcions pel Winter Camp 2020

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats

Del 5 al 8 de desembre tindrà lloc l’esdeveniment anual Winter Camp 2020. El Club Nàutic Cambrils espera rebre uns 80 regatistes i uns 20 entrenadors de les classes Optimsit i ILCA, del mateix CNCB i d’altres centres esportius. Tot i que les mesures per controlar la pandèmia poden fer canviar les previsions i els actes, el Club espera poder dur a terme el Winter Camp d’enguany.

Les inscripcions s’han de formalitzar al SAILTI del Club Nàutic Cambrils abans del 22 de novembre a: http://clubnauticcambrils.sailti.com/ca/default/races/race/text/winter-camp-2020-ca

El Winter Camp 2020 són unes jornades especialment adreçades a les classes ILCA 4 (4.7), ILCA 6 (Radical), ILCA 7 (Std) i Optimist G1-G2-G3, on es realitzaran preparacions físiques, xerrades tècniques, entrenaments específics i dos dies de regates assistides amb Comitè de Regates, banderes, sortides, modificació de línia de sortida i boies.

A més de les activitats proposades, el CNCB portarà tècnics especialitzat com som Ramon Aixemeno, Carla Munté, Jofre Rabadà i Mon Cañellas.

L’horari indicatiu serà de 9:30 a 18:30 h aproximadament i tots els participants aniran acompanyats dels entrenadors i entrenadores del seu club o, en cas de no tenir-ne, caldrà consultar els drets a l’organització. Durant els quatre dies serà obligatori l’ús de mascareta a terra i els i les regatistes hauran de portar el seu pícnic i beguda.

Els drets d’inscripció al Winter Camp 2020 són de 40 € per classe ILCA i Optimist G1-G2 i de 10 € per la classe Optimsit G3. La inscripció inclou les activitats previstes al Winter Camp 2020 i Staff Tècnic, la utilització de grua i amarradors per a llanxes i una samarreta de màniga llarga per a tots els i les regatistes, entrenadors i entrenadores, així com berenar.

FLYER_WinterCamp_2020

Facebook Comments

Deixa un comentari