Spanish Impulse Academy, un nou pas

El Club Nàutic de Cambrils, juntament amb l’equip Spanish Impulse by Iberostar de la Red Bull Youth America’s Cup, presenta el seu nou projecte, la Spanish Impulse Academy. Aquesta neix amb l’objectiu de donar continuïtat al projecte esportiu iniciat fa un any, de cara a la participació en la màxima competició de la vela mundial júnior.

L’acadèmia servirà com a trampolí als pròxims representants espanyols en la Red Bull Youth America’s Cup. Per això s’ha confeccionat un acurat pla d’entrenaments juntament amb el primer equip, en el qual s’aprofitarà l’experiència i sinergies obtingudes durant tot aquest temps.

La Spanish Impulse Academy, ja compta amb els seus primers membres, que han pogut compartir entrenament amb l’Spanish Impulse by Iberostar. Regatistes com Alberto Guillén, Matías Sabaté i Món Cañellas ja saben el que és entrenar a bord i sens dubte ells seran referents de cara a la propera edició.

Durant aquest estiu, Spanish Impulse by Iberostar farà una important tasca de selecció dels perfils més apropiats per integrar l’equip de la propera edició, els interessats poden enviar el seu currículum nàutic a info@spanishimpulse.com

Així mateix, el Club Nàutic Cambrils va organitzar el passat dissabte 29 d’abril una xerrada dedicada a la participació de l’equip Spanish Impulse by Iberostar a la Red Bull Youth America’ s Cup i que va comptar amb la presència de dos dels seus tripulants, Santiago Alegre i Joan Cardona, així com el membre de l’acadèmia, Mon Cañellas, el director tècnic del Club, Pep Subirats i l’assistant coach de l’equip, Jorge Martínez Doreste.

Facebook Comments

Deixa un comentari