Spanish Impulse a la gran final de la Red Bull Youth America ‘s Cup

, -, Spanish Impulse

Gran segona jornada de regates de semifinals de la Red Bull Youth America’s Cup a Bermuda, on l’equip Spanish Impulse by IBEROSTAR, abanderat pel Club Nàutic Cambrils, ha aconseguit classificar-se per la gran final. Ho ha fet després de signar dos tercers i un primer lloc, que l’han fet empatar amb Nova Zelanda i Gran Bretanya al cap de la classificació.

A les deu de la nit, hora espanyola, d’aquest passat dimarts 13 de juny començava la jornada, marcada pels vents fluixos i rolons, que no han permès que els AC 45 “volessin” en cap de les dues jornades.

La primera mànega es presentava la mateixa manera que la jornada anterior, amb un vent que no va superar els 7 nusos d’intensitat i que va fer que les tripulacions s’empressin a fons. Gran sortida de l’equip Spanish Impulse by IBEROSTAR, que va permetre al vaixell patronejat per Jordi Xammar i regatista del Club Nàutic Cambrils, posar-se al capdavant de la flota. A causa de la dificultat del camp va donar a Nova Zelanda i Bermuda, que van aconseguir colar-se en els dos primers llocs, deixant a Spanish Impulse by IBEROSTAR en el tercer lloc parcial.

La segona prova no podia començar millor, Spanish Impulse by IBEROSTAR a la primera boia de desmarcatge, el que li va permetre marcar als seus rivals més propers, Gran Bretanya i Nova Zelanda. Finalment l’equip espanyol aconseguia estirar en l’últim tram aconseguint la seva primera victòria parcial en aquest campionat, segon Nova Zelanda i tercer Àustria que va aconseguir quallar una gran màniga.

Amb els llocs de cap per decidir, Spanish impulsi by IBEROSTAR tornava a realitzar una gran sortida que el situava en els llocs de cap, tot i això el vent baixava relegant als espanyols a la cinquena plaça, però en un superb últim tram els del Club Nàutic Cambrils aconseguien remuntar dos llocs, un d’ells en la mateixa línia d’arribada, donant el punt de l’empat.

Després d’aquests parcials l’equip espanyol es classifica per a la final de la Red Bull Youth America’s Cup que se celebrarà el 20 i 21 de juny i que comptarà amb els 8 millors equips a la línia de sortida.

La gran final serà retransmesa en directe per streaming a través de redbull.tv per a tothom.

https://www.americascup.com/en/red-bull-youth-ac.html

Facebook Comments

Deixa un comentari