Spanish Impulse abanderat pel Club Nàutic Cambrils és a Bermuda

Hi és des del passat dissabte 27 de maig i aquests dies ja han realitzat els primers entrenaments a bord del AC45F ja rotulat. La Red Bull Youth America’s Cup començarà el 12 de juny i fins el 16 es faran les proves classificatòries.

Jordi Xammar, regatista del Club Nàutic Cambrils; Diego Botín, Joel Rodríguez, Florian Trittel, Kevin Cabrera, Santiago Alegre, Luis Bugallo i Joan Cardona ja són en aigües de Bermuda, a 12 dies per iniciar la competició que fa mesos que preparen.

El pool d’entrenament combinarà jornades en què els equips entrenaran individualment i altres en què es realitzaran regates amb tots. Així mateix també realitzaran regates de vaixell contra vaixell i proves de velocitat i trimat entre ells sota la supervisió dels tècnics de l’equip Toni Rivas i Bernardo Freitas, aquest últim a bord de l’AC 45.

Abans de marxar, l’equip va tenir un acte de comiat al Reial Club Nàutic de Palma, on va estar entrenant una setmana. Allà Don Carlos Espinosa de los Monteros, l’Alt Comissionat per a la Marca España, els hi va lliurar la bandera espanyola.

A la Red Bull Youth America’s Cup hi prenen part les 12 millors titulacions de tot el món, i que són:  Artemis Youth Racing (Sweden), Team France Jeune (France), Kaijin Team Japan (Japan), Youth Vikings Denmark (Denmark), Team Tilt (Switzerland), SVB Team Germany (Germany), Team BDA (Bermuda), NZL Sailing Team (New Zealand), Land Rover BAR Academy (Great Britain), Spanish Impulse Team (Spain), Next Generation USA (USA) i Candidate Sailing Team (Austria).

Facebook Comments