Campionats de Catalunya de Làser 4,7, Làser Standard i Optimist aquest cap de setmana

Part dels equips de Làser Standard i Làser 4.7 i d’Optimist competiran aquest cap de setmana als respectius Campionats de Catalunya.

Els de Làser 4.7 i Standard participaran al Campionat que es celebra al Balís en dos caps de setmana. Aquest serà el primer assalt de la 46a edició del Trofeu Cornudella.

Guillem Griñó, Lucia Gascón, Ricard Castellví, Sergi Sevil, Nil Subirats, Lluís Fargas, Jesús Gascón hi prendran part en Làser 4.7 mentre que Marcelo Cairo competirà en Standard.

Pel que fa a l’equip d’Optimist, tornen al Club Nàutic El Masnou, ja que el Campionat de Catalunya d’Optimist G1 i G2 també es celebra en dos caps de setmana. És a més Trofeu President Marsà. En ell hi prenen part els regatistes del Club Nàutic Cambrils Joan Fargas, Santi Alberto, Ricardo de March i Natalia Garcia en Grup 1 i Mar Fernández, Oriol Ramon, Guillem Mateu, Miguel Garcia i Ariadna Ferrer en Grup 2.

El passat cap de setmana, per falta de vent, només es van poder celebrar 2 proves per G1 dissabte i una per G2, i diumenge cap.

Facebook Comments

Deixa un comentari