El Club Nàutic Cambrils revalida la seva bandera blava

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats, Port

El jurat internacional Bandera Blava 2019 ha fet públic aquesta setmana el llistat de platges i ports amb bandera blava. I el Club Nàutic Cambrils ha tornat a aconseguir la bandera blava un any més. Aquest guardó, reconegut a escala internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental.

 

De fet el Club Nàutic Cambrils l’ha revalidat en un any en el qual es troba immers en les obres de remodelació, que milloraran encara més la seva imatge però també la sostenibilitat i qualitat en la gestió dels seus serveis.

A més, des del Club es fa una aposta cada cop més ferma pel reciclatge i l’optimització de recursos.

En poques setmanes finalitzarà la primera fase de les obres, que ha afectat majoritàriament a la làmina d’aigua i als serveis dels pantalans i accessos.

 

El distintiu Bandera Blava l’atorga un tribunal internacional de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental), amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), que gestiona la campanya a Espanya.

L’organisme ha concedit aquest any a Catalunya 97 banderes per a platges i 23 per a ports esportius. Pel que fa a la demarcació de Tarragona, són 6 els ports que l’han aconseguit: Port Segur de Calafell, Club Nàutic Salou, Club Nàutic Cambrils, Port de l’Hospitalet de l’Infant, Club Nàutic l’Ametlla de Mar i el Club Nàutic l’Ampolla.

També han revalidat les banderes blaves de les platges de La Llosa, Vilafortuny, Cavet i Prat d’en Forés-Regueral.

 

Facebook Comments

Deixa un comentari