Finalitza el projecte Educatiu del Club, en el que hi ha participat prop de 1.500 alumnes

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats

Prop de 1.500 alumnes , una xifra superior a la de l’any passat, hauran participat enguany en el projecte Educatiu del Club Nàutic Cambrils que es du a terme amb la col•laboració de les regidories d’Ensenyament i d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils. Avui hem acollit al Club l’últim grup participant al projecte, 82 alumnes de l’IES Josep Lladonosa de Lleida,que han estat els encarregats de posar punt i final al curs del Projecte Educatiu.

Recordem que els alumnes participants han realitzat la part pràctica del projecte al Club, projecte que durant la resta de l’any han treballat en un crèdit de síntesi que s’ha elaborat des de totes les àrees del centre educatiu. La part pràctica consisteix en passar dels coneixements adquirits a l’aula al mar i descobrir nous esports nàutics, dins de la proposta de multi activitat aquàtica que consisteix en sortides amb vela lleugera, windsurf o caiac.

El programa educatiu dóna una sèrie d’eines educatives al centres en forma de tallers i activitats i més endavant, apliquen sobre el terreny els coneixements i habilitats apresos a l’aula. Així doncs, les activitats incloses en el programa educatiu permeten establir transferències entre l’activitat nàutica i els conceptes apresos a l’escola. Habitualment la part pràctica del projecte educatiu es realitza durant els últims mesos del curs escolar, però en aquesta edició i com a novetat, hi han hagut centres que han realitzat la part pràctica durant el primer trimestre de l’any.

Les majoria d’escoles participants han estat de Cambrils, però també n’han vingut d’arreu de Catalunya i del País Basc.

Facebook Comments

Deixa un comentari