Gran afluència de socis a l’Assemblea Ordinària del Club Nàutic Cambrils

Més d’un centenar de socis del Club Nàutic Cambrils van assistir a l’Assemblea Ordinària el passat dissabte 13 d’abril. Celebrada a l’Hotel Sol Port Cambrils, la reunió va començar en segona convocatòria a les 11 del matí. Ramon Vallverdú donava la benvinguda i tot seguit s’iniciava l’ordre del dia, ratificant en primer lloc a Amadeo Ferrero com a nou tresorer.

A continuació, la resta de punts, entre els quals estava l’informe d’activitats de 2018.  La liquidació de l’exercici econòmic del 2018 i el pressupost pel 2019 es van aprovar per pràcticament la totalitat dels socis, fet que constata el suport que es dóna a la gestió del Club i als criteris de la Junta Directiva actual.

Una junta que agafa aquest vot de confiança per seguir treballant en la mateixa línia que s’està duent a terme i per continuar apostant per gestionar de forma transparent i amb un treball progressiu un Club de referència. I tot gràcies a un equip i a unes àrees que s’han reorganitzat per respondre de manera eficient i sostenible.

Durant l’assemblea també es van debatre temes interns d’interès pel soci i pel funcionament del Club, a més d’explicar la situació actual de les obres. La Junta va deixar palès que té una escolta activa a la petició del soci i a les seves necessitats. La reunió es donava per finalitzada a un quart de tres.

Seguidament, i aprofitant la gran quantitat de socis que ens acompanyaven dissabte, es va voler presentar el nou restaurador, Xavier Fernández, que va oferir un dinar informal al restaurant. Després es va fer una visita d’obres per les instal·lacions del Club i la jornada va finalitzar al Barlovento, per conèixer també la seva nova direcció, a càrrec de Josep Bach.

Facebook Comments

Deixa un comentari