Més de 200 alumnes passaran pel Casal de Mar aquest estiu

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats

Més de 200 alumnes passen cada any pel Casal de Mar del Club Nàutic de Cambrils. Unes estades d’estiu, pensades per a nens de 4 a 7 anys. Es tracta d’uns casals que tenen com a objectiu que els més petits facin una aproximació al món de la nàutica a través de de tallers, excursions, platja, caiac, sortides a vela, jocs en equip o manualitats, entre d’altres.

El Casal de Mar s’inicia el 25 de juny i s’allarga fins el mes de setembre, just fins abans que comenci el període escolar. Es fa de dilluns a divendres de 09h a 14h, tot i que existeix la possibilitat d’allargar-ho fins les 15h i que els nens es quedin a dinar.

Totes els preus i períodes disponibles es poden consultar a través de la nostra pàgina web, des d’on també es poden tramitar les inscripcions. Recomanem als interessats que s’inscriguin amb antelació ja que les setmanes centrals de l’estiu, sobretot el mes de juliol, comencen a estar molt plenes. Tota la informació aquí,  http://escolavela.clubnauticcambrils.com/enviant un mail a info@clubnauticcambrils.com o passant per les nostres oficines.

Recordar que els socis disposen d’un 15% de descompte.

Facebook Comments

Deixa un comentari