Ricard Castellví i Leandre García, guanyadors a la regata de Carnaval del CN Vilanova

Excel·lent paper dels nostres regatistes a la regata de Carnaval celebrada el passat cap de setmana a Vilanova i la Geltrú. La regata, organitzada pel Club Nàutic Vilanova i puntuable pel Circuit Català va finalitzar amb la victoria de Ricky Castellví com a guanyador en la clase 4.7 i Leandre García en la categoria en la clase Radial.

En la prova de Nivell 2 hi van prendre part  embarcacions en representació dels clubs nàutics d’Arenys de Mar, Cambrils, Coma-ruga, El Balís, El Masnou, Garraf, Hondarribia, Premià de Mar, Salou, Sitges, St. Feliu de Guíxols, Vilassar de Mar i Vilanova i la Geltrú, que han competit a la categoria Làser Radial i Làser 4.7.

La primera jornada va estar caracteritzada pel fort vent, en alguns moments de fins 20 nusos, amb alguna punta de 25, i el fort onatge. Durant la primera jornada es van poder disputar el total de les proves previstes. En questes circumstàncies adverses els Làsers van estar molt exposats i haguessin constants bolcades. Més de la meitat de la flota va tornar cap a terra abans de completar les proves.

A la segona jornada, només es va poder disputar una prova, amb un fort vent amb puntes de més de 25 nusos de llevant. La forta pluja i el risc d’una pujada sobtada de vent va fer que només es disputés una prova. En total es van disputar quatre proves de cada categoria i 30 participants van completar les proves. En dones, a la categoria 4.7 es va imposar Jorgina Delgado, del CN Vilassar de Mar i Mònica Azón del CN Masnou es va imporsar en Radial, i la vegada també va ser la primera classificada a la categoria Màster.